Ajankohtaista

10.10.2016

» Huoneistot -10%

Tule nauttimaan syystunnelmista Punkaharjulle! Luhtitalo Topeliuksen kahden ja neljän hengen lomahuoneistot nyt varattavissa kampanjahintaan ajalla 10.10.-30.11.2016. Syötä varatessa koodi TOPELIUS16 ja saat 10% alennusta. Tarjous koskee uusia varauksia ja on voimassa ainoastaan verkkokaupassa.

Tutustu huoneistoihin ja varaa omasi täältä

Huoneistot -10%

04.10.2016

» Joulua valmistellaan

Syksyn lehtien värittäessä maisemaa, suunnitellaan meillä täällä Punkaharju Resortilla jo Joulun aikaa. Meillä voit vietää valmista ja kiireetöntä joulua nauttien takkatulen lämmöstä, herkullisesta jouluruuasta ja monipuolisista ulkoilumahdollisuuksista. Varaa oma joulupakettisi kohdasta majoitus ja varmista ihana joulu 2016!

 

Jouluaaton päivällinen 24.12.2016

 

Vihersalaattia (L, G)

Rosollia (L, G)

Sienisalaattia (L, G)

Hedelmäistä juustosalaattia (L, G)

 

Graavilohta ja tillisinappikastiketta (L, G)

Savulohta (L, G)

Punaviinisilliä (L, G)

Marinoitua siikaa (L, G)

Punasipulihilloketta (L, G)

Kalkkunaa (L, G)

Lihahyytelöä (L, G)

Joulukinkkua, luumuja ja herneitä (L, G)

 

Lipeäkalaa ja valkokastiketta (L, G)

Lihapaistia (L, G)

Lihapyöryköitä (L, G)

Persiljaperunaa (L, G)

 

Glögipäärynöitä ja vaniljatähtianisvaahtoa (L, G)

Joulutorttuja (VL)

Taatelikakkua (VL)

Kahvi / tee

 

 

 

L = Laktoositon

G = Gluteeniton

VL = Vähälaktoosinen

Joulua valmistellaan

25.08.2016

» Punkaharju Resortille uusi vetäjä

Aija Laukkanen Punkaharju Resortin vetäjäksi

 

Erittäin monipuolisen matkailualan kolutuksen ja kokemuksen omaava savonlinnalainen Aija Laukkanen on nimitetty Punkaharju Resortin liiketoiminnasta vastaavaksi Resort Manageriksi 22.8.2016 alkaen. Aija Laukkasella on ammattikorkeakoulututkinnot yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen, matkailun ja ammatillisen opettamisen osalla. Hän on toiminut mm. matkailun opettajana Suomen Nuoriso-opistolla Mikkelissä, Saimaan Matkailu ry:n toiminnanjohtajana, Kotkan kaupungin matkailupäällikkönä ja yrittäjänä omassa matkailun kehittämiseen liittyvässä yrityksessä. Lisäksi hänellä on matkailuun liittyviä luottamustehtäviä.

”Olen erittäin iloinen, että saimme Aijan joukkoomme. Hänen monipuolinen kokemuksensa matkailun kehittämisestä ja toteuttamisesta on erinomainen lähtökohta tähän tehtävään. Matkailu on ollut viime aikoina haastavassa tilanteessa, niin yleisen taloustilanteen, kuin myös poliittisten suhdanteiden johdosta. Tuotteistaminen ja alueen toimijoiden yhteistyö ovat avainasemassa. Uskon, että Aija tuo tähän toimintaan reippaan lisäarvon” toteaa Punkaharju Resortin taustalla olevan yhtiön, Punkaharjun Lomakeskus Oy:n, toimitusjohtaja Juha Pelkonen.

” Upeaa, että voin yhdistää hankkimani monipuolisen koulutuksen ja työkokemuksen Punkaharju Resortissa työskentelyyn. Tehtävä on vaativa. Uskon,  että osaava henkilökunta ja hyvä yhteistyö alueen muiden toimijoiden kanssa antavat hyvät mahdollisuudet toiminnan kehittymiselle. Tuunaansaari on perinteinen matkailukeskittymä ja Punkaharjun upea luonto luovat loistavat mahdollisuudet” kommentoi Resort Manager Aija Laukkanen uutta tehtäväänsä.

Punkaharju Resort kuuluu osana L-House Oy konsernin matkailuliiketoimintaan. Toinen merkittävä matkailukeskus on Syöte Resort Iso-Syötteellä.  Konserninkeskeinen liiketoiminta on kiinteistöjalostamisessa ja sijoittamisessa,  jossa merkittävimmät tämän hetken kohteet sijaitsevat Kuopion Siikaniemessä ja Vantaan Aviapoliksessa. 

 

 

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Juha Pelkonen 044 7517410, juha.pelkonen@lhouse.fi

Punkaharju Resortille uusi vetäjä