Kokoontumiset Punkaharjulla

Punkaharju Resort on suosittu kohde erilaisille tapahtumille ja kokoontumisille. Moottoripyörä- ja autokerhot ovat löytäneet Punkaharjun, ja osallistujamäärät tapahtumiin ovat aina olleet hyviä. Punkaharjulle voi saapua autolla, bussilla, junalla ja Savonlinnaan lentokoneellakin. Erityisen hienoa on saapua Punkaharjulle pitkin Saimaata kiertäviä pikkuteitä. Matkalla nähdyt maisemat saavat hengen salpautumaan kerta toisensa jälkeen.

Majoitus

Kesäaikana voi valita huvila- tai mökkimajoituksen lisäksi edullisemman sauna- tai leirintämökin. Lomakeskuksessa on myös teltta- ja caravanalue. 

Ravintolapalvelut

Punkaharju Paviljongissa on mukavat ravintola- ja saunatilat. Oheisohjelmaksi järjestetään toiveidenne mukaista ohjelmaa, kuten bändin, karaoken tai taikurin. Paviljongin herkullinen buffetmenu suunnitellaan toiveittenne mukaan. Iltaa voi viettää myös mukavassa Lomakeskuksen lammen rannalla sijaitsevassa kodassa. 

Käyntikohteet

Lasten ja lastenmielisten ehdoton suosikki on puuha- ja vesipuisto Kesämaa, jossa riittää tekemistä vaikka koko päiväksi. Resortin alueella sijaitsee Johanna Oraksen Taidekartano, jossa voit päästä seuraamaan taiteilijaa työssään. Metsämuseo Lusto on ihmisen ja metsän menneisyyden ja tulevaisuuden kohtauspaikka.

Ole yhteydessä ja pyydä tarjous.


Yhteystiedot:

Puhelin +358 29007 4050
Sähköposti: myynti@punkaharjuresort.fi


Palautetta kokoontumisista

"Punkaharjun päätapahtumamme oli yksi kautta-aikojen suurin, jäsenistöllä oli selvästi ennakkotietojen perusteella jo suuret odotukset viikonlopulle. Onnistunut tapahtuma muodostuu aina useasta osakokonaisuudesta - ohjelma, puitteet, tarjoilu, ympäristö, sää ja tietenkin osanottajat itse. Tapahtumamme Punkaharjulla oli hyvin onnistunut - jopa säänkin järjestäjät olivat saaneet motoristeja suosivaksi - ja jäsenistö puolisoineen suuntasi sunnuntaina Retretin kierroksen jälkeen erittäin tyytyväisinä takaisin kotikonnuilleen. Lomakeskuksen monipuolinen tarjonta ja kyky kuunnella toiveita teki ohjelmastamme vaihtelevan ja monipuolisen."

Jukka Lintusaari
MC Executors Finland ry
puheenjohtaja


"Pidimme elokuussa kansainvälisen GoldWing tapahtuman Punkaharjulla, paikkana luonnonkaunis Punkaharjun Lomakeskus. Puitteet olivat loistavat ja ennenkaikkea henkilökunnan mahtava suhtautuminen ja iloinen "kaikki järjestyy"-menttaliteetti tekivät tapahtumasta mukavan vieraille ja mahdollisimman helpon järjestäjille."


Krister Illman
Goldwing Club Finland
1-3.7.2011 Punkaharjun Tuunaansaaressa järjestettiin höyrylaivaregatta.
Regattaan osallistui 21 laivaa.
Yritykset&ryhmät » Kokoontumiset Punkaharjulla

  • Paviljonki
  • Paviljonki
  • Paviljonki
  • Paviljonki