Aktiviteetit

Punkaharju tarjoaa lomailijalle Suomen kauneimman maiseman, hyvät ulkoilureitit ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Kesällä Punkaharjulla uidaan, veneillään, kalastetaan ja melotaan. Talvella taas hiihdellään, retkiluistellaan ja lumikenkäillään. Ja mikä tärkeintä, nautitaan hyvästä olosta ja rentoudutaan kunnolla. Voit ladata täältä Tuunaansaaren ja lähiseudun kartat ja tutustua harrastuspaikkoihin.

 .

MINIGOLF, MÖLKKY, PINGIS
Minigolf, mölkky ja pingis ovat mukavia koko perheen harrastuksia, joiden parissa kesäpäivät kuluvat leppoisasti. Minigolfkentät sijaitsevat Kesämaassa ja Ravintola Paviljonkia vastapäätä ja pingispöydät Paviljongin pihassa. Pelivälineet saat veloituksetta ravintola Paviljongista.  

FRISBEEGOLF
Suuren suosion saavuttanut frisbeegolf on vallannut myös Punkaharjun Lomakeskuksen. Rata sijaitsee aivan Lomakeskuksen ytimessä. Frisbeet saa käyttöönsä ravintola Paviljongista 10 € panttia vastaan.

TENNIS
Lomakeskuksessa on tenniskenttä ja vastaanotosta voit vuokrata myös mailoja ja palloja. Kentän varaukset vastaanotosta. Hinta 5 €/h, mailat 2 €/kpl. Kesämaan aukioloaikana ei ennakkovarauksia.

SAUVAKÄVELY
Punkaharjun kesän kauneimmat piirteet ja mielenkiintoisimmat käyntikohteet löydät sauvakävellen, ja sitä varten olemme suunnitelleet joukon reittiehdotuksia erilaisiin maastoihin. Sauvoja saat vuokralle vastaanotosta. Hinta on 5 €/ pvä. Tutustu reitteihin tästä.

RETKEILY
Punkaharjun alueella on upeat retkeilymahdollisuudet. Paljon erilaista tietoa Punkaharjun reiteistä ja reittikartat löytyvät osoitteesta www.luontoon.fi/punkaharju.

RETKILUISTELU
Punkaharjulta löydät yhden Suomen pisimmistä luonnonjäälle tehdyistä luistelureiteistä, maksimissaan jopa 15 km mittaisen! Reitti kulkee Punkaharjun Lomakeskuksen edestä ja lähtöpaikka on naapurissa Harjun Portissa.

Reiteillä on kaksi osuutta: n. 9 km ja n. 6 km mittaiset osuudet, joiden varrelta löydät useita taukopaikkoja ja myös upeiden näkymien nuotiopaikan Haataansaaresta. Välineitä voit vuokrata Harjun Portista.Aktiviteetit » Aktiviteetit