Kesämaa

Kesämaan ravintola

Kesämaan viihtyisä ravintola palvelee puiston aukioloaikoina. Ravintolasta löydät mm. vaihtuvan valikoiman hampurilaisaterioita, salaattiannoksia ja lisäksi leivonnaisia sekä virvokkeita. Ruokailutilaa on sekä sisällä ravintolassa, että ulkona terassilla. Grillikatoksissa ja piknic-alueella voi syödä omia eväitä.

Ryhmille pyydämme tekemään varauksen etukäteen info@kesamaa.fi tai aukioloaikoina puh. 0440 360 400. 

Pizza & Bistro Paviljonki

Noin 200 metrin päässä Kesämaasta, Saimaan rannalla, sijaitsee Pizza & Bistro Paviljonki, jossa tarjoillaan maistuvia pitsoja, burgereita ja maistuvaa lounasta. Paviljonki toimii myös kahvilana.  

Uusi vaihtoehtoinen sisäänkäynti Kesämaahan toimii lomakeskuksen vastaanoton kohdalta. Takaisin sisään Kesämaahan pääset poletilla sähköportista. Pizza & Bistro Paviljonkiin voit tutustua tästä.

Pizza & Bistro Paviljongin n. 400 ravintolapaikan lisäksi rakennuksessa on lapsille leikkihuone, erilaisia tilaisuuksia varten järvinäköalalla oleva kabinetti, sekä alakerrassa sauna-, puku- ja välinevarastotilat ohjelmapalveluille. Rakennuksessa on myös elintarvikekioski.

Kesämaa -kauppa

Kesämaa-kaupasta saat jäätelöt aina pehmiksestä jäätelöannoksiin, karkkia sekä valikoiman erilaisia matkamuistoja ja tarvikkeita. Tule tutustumaan.

Ravintolan puhelinnumero on 0440 360 400 (käytössä vain Kesämaan aukioloaikoina)
Vesi- Ja Puuhapuisto Kesämaa » Kesämaan Ravintola