Majoitus

Punkaharju Resortissa (ent. Punkaharjun Lomakeskus) majoitut mukavasti luonnon helmaan. Tarjolla on erilaisia mökkejä, laadukkaita huviloita, uusia lomahuoneistoja ja leirintäalue. Kaikki majoituskohteemme sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla aivan Saimaan rannalla tai rannan läheisyydessä.

Majoituskohteet on jaettu neljään pääryhmään mieleisen vaihtoehdon löytämisen helpottamiseksi. Punkaharju Resortin omia kohteita ovat luhtitalo Topeliuksen lomahuoneistot, osa Aurinkorinteen puolella sijaitsevista uusista ja laadukkaista paritaloista sekä leirintäalue. Välitysmökit ovat alueella sijaitsevia yksityisessä omistuksessa olevia kohteita, jotka ovat vuokrattavana Punkaharju Resortin kautta. 

2017 majoitushintoihin voit tutustua täällä.

Luhtitalo Topelius

Luhtitalo Topelius

Viehättävä 12 huoneiston luhtitalo Topelius ravintola Paviljongin vieresssä. Topeliuksessa on kuusi kahden hengen ja kuusi neljän hengen huonetta. Valoisissa huoneistoissa on oma sauna, keittonurkkaus ja reilu parveke/terassi järvinäköalalla. Oman säväyksensä huoneistoihin antaa Johanna Oraksen uniikki Punkaharju-aiheinen taideteos. Ilmainen Wi-Fi. 

Leirintäalue

Leirintäalue

Punkaharju Resortin leirintäalueella on vuokrattavana yksinkertaisia leirintämökkejä ilman mukavuuksia sekä mukavia rantaviivan tuntumassa sijaitsevia Saunamökkejä, joissa on oma keittiö, sauna ja terassi järvinäköalalla. Alueella on kaksi huoltorakennusta, jotka ovat leirintäasiakkaiden käytössä. 

Välitysmökit

Välitysmökit

Punkaharju Resortin alueella sijaitsevat välitysmökit ovat yksityisessä omistuksessa olevia mökkejä, jotka ovat vuokrattavana Punkaharju Resortin kautta. Näin ollen jokaisessa mökissä on yksilöllinen sisustus ja tarvikevalikoima. Osa mökeistä on remontoitu, mutta osa on vielä alkuperäisessä kunnossa. Kahta samanlaista mökkiä ei siis ole. 

Hae vapaita asuntoja

Mahdollinen saapumispäivä puuttuu


Majoitus » Majoitus