Majoitus

Punkaharju Resort tarjoaa mukavaa majoitusta kauniin luonnon keskellä. Majoitusta löytyy niin mökeissä, lomahuoneistoissa kuin leirintäalueellakin. Valitsetpa minkä majoituksen tahansa, yövyt lähellä Saimaata. Avaimia luovutetaan tulopäivänä klo 15 alkaen, ja palautus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Tervetuloa!

2 hengen lomahuoneisto

Jokaisessa huoneistossa on erilliset sängyt, minikeittiö, sauna ja parveke tai terassi. Huoneistossa on jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja tv.

4 hengen lomahuoneisto

Jokaisessa huoneistossa on 2 erillistä sänkyä makuuhuoneessa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa, minikeittiö, sauna ja parveke tai terassi. Huoneistossa on jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja tv.

4 hengen saunamökki

Mökissä on keittiö, suihku, wc ja sauna. Sängyt sijaitsevat samassa huoneessa ja mökissä on 2 erillistä sänkyä ja 1 kerrossänky.

2 hengen leirintämökki

Mökissä on 2 erillistä sänkyä, jääkaappi ja mikro. Suihkut wc:t ja keittiötilat sijaitsevat erillisissä huoltorakennuksissa. Mökeissä ei ole juoksevaa vettä. Mökeissä on sähkölämmitys ja ne sijaitsevat lähellä rantaa. Leirintäalueella on vuokrattavia rantasaunoja.

4 hengen leirintämökki

Mökissä on 2 kerrossänkyä, jääkaappi ja mikro. Suihkut wc:t ja keittiötilat sijaitsevat erillisissä huoltorakennuksissa. Mökeissä ei ole juoksevaa vettä. Mökeissä on sähkölämmitys ja ne sijaitsevat lähellä rantaa. Leirintäalueella on vuokrattavia rantasaunoja.

Hovi

14 hengen huvila, jossa on 3 makuuhuonetta ja 2 parvea. Kahdessa makuuhuoneessa on lisäksi levitettävät sohvat. Hovissa on keittiö, sauna ja 2 wc:tä.

 

Majoitushinnat löydätte täältä.

Kesämaapakettien hinnat näette täältä.

 

Tällä hetkellä otamme varauksia vastaan sähköpostitse info@punkaharjuresort.fi ja puhelimitse 044 765 2020. Majoitusta varattavissa myös osoitteessa www.booking.com