Majoitus

Punkaharju Resort tarjoaa mukavaa majoitusta kauniin luonnon keskellä. Majoitusta löytyy niin mökeissä, lomahuoneistoissa kuin leirintäalueellakin. Valitsetpa minkä majoituksen tahansa, yövyt lähellä Saimaata.

2 hengen lomahuoneisto

Jokaisessa huoneistossa on erilliset sängyt, minikeittiö, sauna ja parveke tai terassi. Huoneistossa on jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja tv.

4 hengen lomahuoneisto

Jokaisessa huoneistossa on 2 erillistä sänkyä makuuhuoneessa sekä levitettävä vuodesohva olohuoneessa, minikeittiö, sauna ja parveke tai terassi. Huoneistossa on jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro ja tv.

4 hengen saunamökki

Mökissä on keittiö, suihku, wc ja sauna. Sängyt sijaitsevat samassa huoneessa ja mökissä on 2 erillistä sänkyä ja 1 kerrossänky.

2 hengen leirintämökki

Mökissä on 2 erillistä sänkyä, jääkaappi ja mikro. Suihkut wc:t ja keittiötilat sijaitsevat erillisissä huoltorakennuksissa. Mökeissä ei ole juoksevaa vettä. Mökeissä on sähkölämmitys ja ne sijaitsevat lähellä rantaa. Leirintäalueella on vuokrattavia rantasaunoja.

4 hengen leirintämökki

Mökissä on 2 kerrossänkyä, jääkaappi ja mikro. Suihkut wc:t ja keittiötilat sijaitsevat erillisissä huoltorakennuksissa. Mökeissä ei ole juoksevaa vettä. Mökeissä on sähkölämmitys ja ne sijaitsevat lähellä rantaa. Leirintäalueella on vuokrattavia rantasaunoja.

Hovi

14 hengen huvila, jossa on 3 makuuhuonetta ja 2 parvea. Kahdessa makuuhuoneessa on lisäksi levitettävät sohvat. Hovissa on keittiö, sauna ja 2 wc:tä.

 

Majoitushinnat löydätte täältä.

Kesämaapakettien hinnat näette täältä.

 

Tällä hetkellä otamme varauksia vastaan sähköpostitse info@punkaharjuresort.fi ja puhelimitse 044 765 2020.