Ravintola

Punkaharjun Resortin (ent. Punkaharjun Lomakeskus) alueelle sijaitseva ravintola Pizza & Bistro Paviljonki palvelee kesäkaudella lounas- ja pizzapaikkana sekä kesäkauden ulkopuolella tilausravintolana ja kahvilana. Ravintolassa on a-oikeudet. Tervetuloa viihtymään!

Tilat

Paviljongin kahdelta sivulta on esteetön näköala suoraan Saimaalle. Talvikaudella kahvilassa on pöytiä ja  rentoja sohvaryhmiä, joissa nautiskelet sekä maisemasta ja virvokkeista, että ilmaisesta nettiyhteydestä. Kesäkaudella ravintolasalissa järjestetään aamiais-ja lounasbuffee, mutta ruokailu onnistuu viihtyisästi myös katetulla terassilla tai vielä lähempänä luontoa kattamattomalla terassilla.

Aukioloajat

1.3.2017 alkaen vastaanoton yhteydessä
Pe-La 12-18

Kesäkauden 2017 aukioloajat ovat työn alla.

Aamiainen

Talvikaudella: Aamiaiskori varattava ennakkoon majoitusvarauksen yhteydessä, toimitetaan edellisenä iltana majoituskohteeseen.

Hinta 9 € / hlö.

Kesällä: buffetaamiainen 17.6.-6.8.2017

Hinta 9 € / hlö, lapset 4-12 v. 5 €

Alueen muut ravintolapalvelut
Alueella toimii ympärivuotinen Harjun Portin Matkailukeskuksen ravintola ja kahvila, jonka palveluista ja aukioloajoista voit lukea tarkemmin täältä.

Yksityistilaisuudet

Pyydä tarjous info@punkaharjuresort.fi

Tilaisuudet Paviljongilla

Paviljonki sopii muunneltavuutensa vuoksi erittäin hyvin erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolasalissa on kabinetti mukaan lukien 69 asiakaspaikkaa, lisäksi kesäkaudella katetulla terassilla 120 paikkaa ja alaterassilla yli 200 paikkaa. Voit tutustua oikealla oleviin valmiisiin menuvaihtoehtoihin tilaisuutesi luonteen mukaan.

Kokonaisuuteen kuuluvat myös Paviljongin alakerran saunat, Saimaan Huljupuisto sekä viihtyisä kota. Pavijongin ylpeys ovat huolehtiva henkilökunta aina tilaisuuden suunnittelusta toteutukseen, sekä tottakai maistuva ruoka ja leppoisa palvelu!

Lue lisää
Ravintola » Ravintola

  • Paviljonki
  • Paviljonki
  • Paviljonki
  • Paviljonki