Talviloma Saimaalla

Talvisen Saimaan taikaa Punkaharjulla, Saimaan rannalla. Suomen kansallismaisema Punkaharju valloittaa myös lumipeitteisenä ja saa arjen murheet unohtumaan toviksi. Tarjolla on paljon mukavaa tekemistä koko perheelle. Suosittelemme retkiluistelua, hiihtoa ja lumikenkäilyä.

Mahtavat reitit kansallismaisemassa

Pitkät hiihtoladut, upeat retkiluisteluradat ja koko perheen ulkoilureitit hakevat vertaistaan. Huikea retkiluistelureitti on yksi Suomen pisimmistä, ja sille pääsee melkein majoituskohteiden pihasta, samoin hiihtoladulle. Punkaharjun Lumikenkäpuisto pitää sisällään kahdeksan mielenkiitoista reittiä, joille voi mennä vaikka koko perheen kanssa. Tutustu reitteihin tästä.

Ulkoiluvälineet voit ottaa mukaasi tai vuokrata Harjun Portin välinevuokraamosta. Samasta paikasta löydät myös uudet reittikartat.

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot

Punkaharju Resortissa on monipuoliset vaihtoehdot majoittumiseen ympäri vuoden. Pariskunnat ja pienet perheet viihtyvät luhtitalo Topeliuksen saunallisissa, nykyaikaissa huoneistoissa, ja perinteisempää mökkitunnelmaa tarjoavat Tuunaantuvat ja Pankkotuvat. Aurinkorinteellä on vuokrattavana nykyaikaisia paritalohuviloita rauhallisella sijainnilla.

Tutustu ja varaa tästä.

Muuta mukavaa

Suosittelememme myös vierailemaan naapurissa sijaitsevassa metsämuseo Lustossa ja hotelli Kruunupuiston kylpyläosastolla. Muuhun Punkaharjun tarjontaan voit tutustua seudun matkailusivuilla. Savonlinnan keskustan palvelut ovat vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Myös ainutlaatuinen Saimaan huljupuisto tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Mikä voisikaan olla mukavampaa kuin istua tähtitaivaan alla ihanan lämpimässä vedessä ja rentoutua täydellisesti. Alueella on myös vuokattavana kota erilaisia illanviettoja varten.

Punkaharjun lomalta palaat kotiin rentoutuneena ja virkistyneenä. Varaa lomasi heti!
Aktiviteetit » Talviloma Saimaalla