Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme ja varaa lomasi kätevästi verkkokaupastamme!

Luhtitalo Topelius

Luhtitalo Topelius

Ravintola Paviljongin vieressä sijaitsee viehättävä 12 huoneiston luhtitalo Topelius. Topeliuksessa on kuusi kahden hengen ja kuusi neljän hengen huonetta. Valoisissa huoneistoissa on oma sauna, keittonurkkaus ja reilu parveke/terassi järvinäköalalla. Oman säväyksensä huoneistoihin antaa Johanna Oraksen uniikki Punkaharju-aiheinen taideteos. Ilmainen Wi-Fi. 

Aurinkorinne

Aurinkorinne

Aurinkorinne sijaitsee Punkaharju Resortin laidalla, rauhallisella alueella. Alueella on vuokrattavana uusia, tyylikkäästi sisutettuja saunallisia paritaloja. Kaikissa huoneistoissa on sauna, suuri terassi ja ilmainen Wi-Fi. Alueella on oma uimaranta ja pieni leikkipaikka lapsille. Punkaharju Resortin kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Leirintäalue

Leirintäalue

Punkaharju Resortin leirintäalueella on vuokrattavana yksinkertaisia leirintämökkejä ilman mukavuuksia sekä mukavia rantaviivan tuntumassa sijaitsevia Saunamökkejä, joissa on oma keittiö, sauna ja terassi järvinäköalalla. Alueella on kaksi huoltorakennusta, jotka ovat leirintäasiakkaiden käytössä. 

Välitysmökit

Välitysmökit

Punkaharju Resortin alueella sijaitsevat välitysmökit ovat yksityisessä omistuksessa olevia mökkejä, jotka ovat vuokrattavana Punkaharju Resortin kautta. Näin ollen jokaisessa mökissä on yksilöllinen sisustus ja tarvikevalikoima. Osa mökeistä on remontoitu, mutta osa on vielä alkuperäisessä kunnossa. Kahta samanlaista mökkiä ei siis ole. 


Hae vapaita asuntoja


Tutustu myös valmiiksi räätälöityihin lomapaketteihimme

Lomapaketit

Punkaharju tarjoaa monipuolisia lomanviettomahdollisuuksia ympäri vuoden.