Täytä lomake
Soitamme takaisin nopeasti
Lähettämällä tiedot, hyväksyt yksityisyysasetukset
Tietosuojaseloste
Punkaharju Resort Oy -asiakasrekisteri

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Punkaharju Resort Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

  1. Rekisterinpitäjä

Punkaharju Resort Oy (Y-tunnus 2915560-4), Tuunaansaarentie 4, 58450 Punkaharju

  1. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriin ja rekisteröidyn oikeuksien käyttöön liittyvissä asioissa yhteyshenkilö on:Nimi: Tuomas PääkkönenPuh: + 358 44 765 2020E-mail: info@punkaharjuresort.fi

  1. Rekisterin nimi

Punkaharju Resort Oy – asiakasrekisteri

  1. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on yrityksen asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten hallinnointi, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää yrityksen omissa rekistereissä esimerkiksi mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Yritys saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, jolloin osia rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan yrityksen asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Yrityksellä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämiä tietoja sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan tässä tapauksessa esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä yrityksen asiakaspalveluun, sähköpostitse (info@punkaharjuresort.fi) tai rekisterin yhteyshenkilölle.

  1. Käsiteltävät henkilötiedot

Rekisterinpitäjä käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  • asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite

  • kansalaisuus

  • varauksia koskevat tiedot

  • tiedot palveluiden käytöstä ja ostoista

  • asiakkaan maksutapatiedot, laskutustiedot, mahdolliset maksuviivetiedot

  • asiakkaan valintoja ja toiveita koskevat tiedot

  • mahdolliset asiakaspalaute- ja reklamaatiotiedot

  • henkilön ilmoittamat lainsäädännön mukaiset suoramainonnan kieltotiedot

Yritysasiakkaiden kohdalla rekisterinpitäjä käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  • yritysasiakkaan yhteyshenkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

  • mahdolliset asiakaspalaute- ja reklamaatiotiedot

  • yrityksen yhteyshenkilön ilmoittamat lainsäädännön mukaiset suoramainonnan kieltotiedot

  1. Mistä henkilötiedot saadaan

Rekisterinpitäjä saa henkilötietoja:

  • rekisteröidyiltä itseltään esim. sähköpostin ja puhelun välityksellä tai myynninedistämistapahtumien yhteydessä

  • palveluiden käytöstä ja vierailujen yhteydessä saatavat tiedot

  • nettisivuiltaan tilaus- ja tarjouspyyntölomakkeiden kautta

  • ulkopuolisilta ravintoloiden pöytävaraussivustoilta

  • ulkopuolisilta hotellien varauspalveluyrityksiltä

  • rekisteröidyn työnantajalta palveluiden varaamisen yhteydessä

  • ulkopuolisista lähteistä kuten julkisista rekistereistä

  1. Henkilötietojen vastaanottajat tai vastaanottajien ryhmät

Asiakasrekisterin tietoja käsittelevät vain henkilöt, joiden työtehtävään tietojen käsittely olennaisesti kuuluu. Rekisteriin pääsyyn on erilliset tunnukset ja salasanat. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja voidaan luovuttaa kuitenkin viranomaisille näiden lakiin perustuvien tietopyyntöjen perusteella.

  1. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Käytämme palveluiden tuottamisessa alihankkijoita, jotka voivat olla sijoittautuneena EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

  1. Henkilötietojen säilytysaika

Asiakasrekisterissä olevia asiakkaan henkilötietoja käsitellään asiakkuussuhteen ajan. Rekisterinpitäjä katsoo asiakkuuden päättyneeksi, jos asiakas ei ole käyttänyt yrityksen palveluita 2 vuoteen.

Asiakkuuden päättymisen jälkeen tietoja voidaan kuitenkin säilyttää ja käsitellä, jos se on tarpeen perustellusta syystä tai reklamaatioasioiden käsittelyä varten. Asiakasrekisterissä olevien tietojen säilytysajassa noudatetaan lain edellyttämiä säilytysaikoja kuten kirjanpitolakia. Kirjanpitolain vaatimia tietoja säilytetään niin kauan kuin kirjanpitolaki edellyttää.

Yritysasiakkaiden yhteyshenkilötiedot poistetaan vastaavalla tavalla sen jälkeen, kun yrityksen asiakkuus katsotaan päättyneeksi. Tietoja voidaan tämän jälkeen kuitenkin säilyttää, jos siihen on olemassa muu peruste.

Kun tietoja käsitellään rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välisen sopimuksen nojalla, tietoja säilytetään niin kauan kuin tietoja tarvitaan sopimuksen täytäntöön panemiseen. Sopimuksen tultua suoritetuksi tietoja säilytetään niin kauan kuin asiakkuussuhde on olemassa tai käsittelyyn on olemassa muu peruste (esim. reklamaatiotapaukset tai kirjanpitolaki).

Asiakkuussuhteen aikana käsitellään vain sellaisia tietoja, jotka ovat tarpeellisia määriteltyjen käyttötarkoitusten kannalta. Rekisterinpitäjä suorittaa säännöllisesti määräaikaistarkastuksia tarpeettomien tietojen poistamiseksi.

  1. Rekisteröidyn oikeuksista

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää pääsyä itseään koskeviin tietoihin ja oikeus vaatia tietojen oikaisemista, mikäli ne ovat virheelliset. Rekisteröidyn pyynnöstä tietojen käsittelyä voidaan rajoittaa tai ne voidaan poistaa rekisteristä kokonaan. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käyttöä esim. suoramarkkinoinnissa.

  1. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

  1. Rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvät pyynnöt

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröity voi olla yhteydessä kohdassa 2 mainittuun rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön.

Tarkastusoikeutta koskeva pyyntö tai muu rekisteröidyn oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntö rekisterinpitäjälle tulee tehdä kirjallisesti joko sähköpostilla tai postitse. Pyynnön voi myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä täsmentämään riittävällä tavalla, mitä tietoja tai käsittelytoimia rekisteröidyn pyyntö koskee.

Sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei rekisteröidyn oikeuksien käyttöön liittyen luovuteta muulle kuin rekisteröidylle itselleen, rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää rekisteröityä toimittamaan tarkastuspyynnön allekirjoitettuna. Rekisterinpitäjä voi myös pyytää pyynnön tekijää todistamaan henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella tai muulla luotettavalla tavalla.

Päivitetty 31.1.2020


Kesämaa

KOKO PERHEEN VESI- JA PUUHAPUISTO!
Voit varata palvelun vastaanotosta
Liput ja aukioloajat
15.-19.6. päivittäin klo 12-17
20.6.-9.8. päivittäin klo 10-19
10.-16.8. päivittäin klo 12-17
Henkilökohtaiset liput
Päivälippu ajalla
05.-19.6. & 10.-16.8.
18 €

Päivälippu ajalla
20.6.-9.8.
20 €

Iltalippu ajalla
20.6.-9.8. (klo 16-19)
16 €

3 päivän lippu
41 €

5 päivän lippu
54 €

3 kerran sarjalippu
45 €

Ryhmälippu (yli 20 hlöä)
16 €/hlö

Eläkeläinen
10 €

*Alle 3-vuotiaat veloituksetta. 3-vuotias maksaa normaalihinnan.
Perheliput
Perhelippu (2+2)
05.-19.6. & 10.-16.8.
60 €

Perhelippu (2 + 2)
20.6.-9.8.
65 €

Lisähenkilö perhelippuun
10 €

3 päivän perhelippu
123 €

Lisähenkilöt 3 päivän perhelippuun
20 €

5 päivän perhelippu
182 €

Lisähenkilöt 5 päivän perhelippuun
30 €

Kausikortti
100 €

*Alle 3-vuotiaat veloituksetta. 3-vuotias maksaa normaalihinnan.

Vesi- ja puuhapuisto Kesämaassa on liukumäkiä, altaita ja
erilaisia puuhapaikkoja monen ikäisille. Lisäksi tekemistä on kehitetty kesän
viileämpiä päiviä varten. Tarjolla on kiipeilyä, melontaa, polkuautopuisto tai
törmäilyveneitä! Alueella on myös kaksi grillikatosta ja auringonottoon varattu
tilava alue. Koko puistoalue on valvottu ja turvallinen.
Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa
ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma
puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan ja pääsemään irti
arjen stressistä. Hinnat meillä ovat kohtuulliset. Olipa majoituksesi
Punkaharjulla hotelli, mökki tai leirintäalue, olitpa liikenteessä autolla, junalla tai
veneellä, Punkaharju Resort toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan rauhasta
ja ensiluokkaisesta palvelusta.
Rentouttava loma perheen tai ystävien kesken keskellä kauneinta suomalaista
järvimaisemaa on kuin haaveuni. Rauhallisesti, ei kiirettä ja hälinää mutta silti
mukavasti palvelujen äärellä. Jos etsit ympärivuotista luontokohdetta
lomanviettoon löydät sen Punkaharju Resortista!

Поделитесь сайтом с друзьями
Seuraa meitä
Info
Virkistystä koko perheelle
© Punkaharju Resort 2020
Для мероприятий
Пакетное предложение
Блог
Sisältö osittain viator.com sivustolta