Мобильное видео
Hyvät asiakkaat, toistaiseksi maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Pahoittelemme teille aiheutuvaa vaivaa. Pyrimme saamaan korttimaksut käyttöön mahdollisimman pian.
Uudistamme sivustoamme
Sivusto päivittyy mahdollisimman pian
Ei pääsyä sääolosuhteiden vuoksi.
Pahoittelemme tilannetta ja informoimme lisätietoja sähköpostiinne.
Ilmoitattehan sähköpostinne sivustolla olevan lomakkeen kautta.
Tietosuojaseloste
Punkaharju Resort Oy -asiakasrekisteri

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja Punkaharju Resort Oy:n asiakasrekisterissä tapahtuvasta henkilötietojen käsittelystä

  1. Rekisterinpitäjä

Punkaharju Resort Oy (Y-tunnus 2915560-4), Tuunaansaarentie 4, 58450 Punkaharju

  1. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Rekisteriin ja rekisteröidyn oikeuksien käyttöön liittyvissä asioissa yhteyshenkilö on:Nimi: Tuomas PääkkönenPuh: + 358 44 765 2020E-mail: info@punkaharjuresort.fi

  1. Rekisterin nimi

Punkaharju Resort Oy – asiakasrekisteri

  1. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on yrityksen asiakasrekisterin ylläpitäminen, asiakkaiden tilausten hallinnointi, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää yrityksen toiminnan kehittämiseen, tilastollisiin tarkoitukseen ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää yrityksen omissa rekistereissä esimerkiksi mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Yritys saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita, jolloin osia rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan yrityksen asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Yrityksellä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämiä tietoja sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan tässä tapauksessa esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä yrityksen asiakaspalveluun, sähköpostitse (info@punkaharjuresort.fi) tai rekisterin yhteyshenkilölle.

  1. Käsiteltävät henkilötiedot

Rekisterinpitäjä käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  • asiakkaan etu- ja sukunimi, syntymäaika, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite

  • kansalaisuus

  • varauksia koskevat tiedot

  • tiedot palveluiden käytöstä ja ostoista

  • asiakkaan maksutapatiedot, laskutustiedot, mahdolliset maksuviivetiedot

  • asiakkaan valintoja ja toiveita koskevat tiedot

  • mahdolliset asiakaspalaute- ja reklamaatiotiedot

  • henkilön ilmoittamat lainsäädännön mukaiset suoramainonnan kieltotiedot

Yritysasiakkaiden kohdalla rekisterinpitäjä käsittelee seuraavia henkilötietoja:

  • yritysasiakkaan yhteyshenkilön nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero

  • mahdolliset asiakaspalaute- ja reklamaatiotiedot

  • yrityksen yhteyshenkilön ilmoittamat lainsäädännön mukaiset suoramainonnan kieltotiedot

  1. Mistä henkilötiedot saadaan

Rekisterinpitäjä saa henkilötietoja:

  • rekisteröidyiltä itseltään esim. sähköpostin ja puhelun välityksellä tai myynninedistämistapahtumien yhteydessä

  • palveluiden käytöstä ja vierailujen yhteydessä saatavat tiedot

  • nettisivuiltaan tilaus- ja tarjouspyyntölomakkeiden kautta

  • ulkopuolisilta ravintoloiden pöytävaraussivustoilta

  • ulkopuolisilta hotellien varauspalveluyrityksiltä

  • rekisteröidyn työnantajalta palveluiden varaamisen yhteydessä

  • ulkopuolisista lähteistä kuten julkisista rekistereistä

  1. Henkilötietojen vastaanottajat tai vastaanottajien ryhmät

Asiakasrekisterin tietoja käsittelevät vain henkilöt, joiden työtehtävään tietojen käsittely olennaisesti kuuluu. Rekisteriin pääsyyn on erilliset tunnukset ja salasanat. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja voidaan luovuttaa kuitenkin viranomaisille näiden lakiin perustuvien tietopyyntöjen perusteella.

  1. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Käytämme palveluiden tuottamisessa alihankkijoita, jotka voivat olla sijoittautuneena EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Kun tietoja siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.

  1. Henkilötietojen säilytysaika

Asiakasrekisterissä olevia asiakkaan henkilötietoja käsitellään asiakkuussuhteen ajan. Rekisterinpitäjä katsoo asiakkuuden päättyneeksi, jos asiakas ei ole käyttänyt yrityksen palveluita 2 vuoteen.

Asiakkuuden päättymisen jälkeen tietoja voidaan kuitenkin säilyttää ja käsitellä, jos se on tarpeen perustellusta syystä tai reklamaatioasioiden käsittelyä varten. Asiakasrekisterissä olevien tietojen säilytysajassa noudatetaan lain edellyttämiä säilytysaikoja kuten kirjanpitolakia. Kirjanpitolain vaatimia tietoja säilytetään niin kauan kuin kirjanpitolaki edellyttää.

Yritysasiakkaiden yhteyshenkilötiedot poistetaan vastaavalla tavalla sen jälkeen, kun yrityksen asiakkuus katsotaan päättyneeksi. Tietoja voidaan tämän jälkeen kuitenkin säilyttää, jos siihen on olemassa muu peruste.

Kun tietoja käsitellään rekisterinpitäjän ja rekisteröidyn välisen sopimuksen nojalla, tietoja säilytetään niin kauan kuin tietoja tarvitaan sopimuksen täytäntöön panemiseen. Sopimuksen tultua suoritetuksi tietoja säilytetään niin kauan kuin asiakkuussuhde on olemassa tai käsittelyyn on olemassa muu peruste (esim. reklamaatiotapaukset tai kirjanpitolaki).

Asiakkuussuhteen aikana käsitellään vain sellaisia tietoja, jotka ovat tarpeellisia määriteltyjen käyttötarkoitusten kannalta. Rekisterinpitäjä suorittaa säännöllisesti määräaikaistarkastuksia tarpeettomien tietojen poistamiseksi.

  1. Rekisteröidyn oikeuksista

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää pääsyä itseään koskeviin tietoihin ja oikeus vaatia tietojen oikaisemista, mikäli ne ovat virheelliset. Rekisteröidyn pyynnöstä tietojen käsittelyä voidaan rajoittaa tai ne voidaan poistaa rekisteristä kokonaan. Rekisteröidyllä on oikeus vastustaa tietojen käyttöä esim. suoramarkkinoinnissa.

  1. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

  1. Rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvät pyynnöt

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröity voi olla yhteydessä kohdassa 2 mainittuun rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön.

Tarkastusoikeutta koskeva pyyntö tai muu rekisteröidyn oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntö rekisterinpitäjälle tulee tehdä kirjallisesti joko sähköpostilla tai postitse. Pyynnön voi myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä täsmentämään riittävällä tavalla, mitä tietoja tai käsittelytoimia rekisteröidyn pyyntö koskee.

Sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei rekisteröidyn oikeuksien käyttöön liittyen luovuteta muulle kuin rekisteröidylle itselleen, rekisterinpitäjä voi tarvittaessa pyytää rekisteröityä toimittamaan tarkastuspyynnön allekirjoitettuna. Rekisterinpitäjä voi myös pyytää pyynnön tekijää todistamaan henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella tai muulla luotettavalla tavalla.

Päivitetty 31.1.2020


Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön
OK
Täytä lomake
Soitamme takaisin nopeasti
Lähettämällä tiedot, hyväksyt yksityisyysasetukset
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Tilda Newsletter
Subscribe to our email newsletter for useful tips and valuable resources, sent out every month
ДЛЯ МЕРОПРИЯТИЙ
ПАКЕТНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
RU
FI
EN
КОНТАКТЫ
БЛОГ
Hyvät asiakkaat, toistaiseksi maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Pahoittelemme teille aiheutuvaa vaivaa. Pyrimme saamaan korttimaksut käyttöön mahdollisimman pian.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat lomavinkkejä ja tarjouksia suoraan sähköpostiisi!
Tervetuloa Punkaharju Resortiin
KAIKKI JÄRVISUOMEN MUKAVUUDET YMPÄRIVUOTISESTI. MONIPUOLISIA AKTIVITEETTEJA TAI TÄYDELLISTÄ RENTOUTUMISTA!

Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan ja pääsemään irti arjen stressistä. Hinnat meillä ovat kohtuulliset. Olipa majoituksesi Punkaharjulla hotelli, mökki tai leirintäalue, olitpa liikenteessä autolla, junalla tai veneellä, Punkaharju Resort toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan rauhasta ja ensiluokkaisesta palvelusta.

Punkaharju on sijainniltaan helposti saavutettavissa. Savonlinna on 20 km päässä, Helsinkiin on matkaa 360 km. Junalla pääset suoraan perille ja lentokentälle on matkaa 30 km. Lähimmälle Venäjän rajanylitysasemalle on matkaa 103 km.

Ympärivuotiset luontoliikunta- ja ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Punkaharjun harjumaisema tarjoaa polkuja ja reittejä luonnonsuojelualueella ja rannoilla, kävellen tai pyöräillen. Saimaa kutsuu liikkumaan vesillä sekä kalastamaan ja talvisin voi myös retkiluistella sekä hiihtää. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa, Taidekartano Johanna Oras ja Tuunaansaaren luolasto, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Rentouttava loma perheen tai ystävien kesken keskellä kauneinta suomalaista järvimaisemaa on kuin haaveuni. Rauhallisesti, ei kiirettä ja hälinää mutta silti mukavasti palvelujen äärellä. Jos etsit ympärivuotista luontokohdetta lomanviettoon löydät sen Punkaharju Resortista!


Majoitus
TUNNELMALLISTA MAJOITUSTA KOSKEMATTOMAN LUONNON KESKELLÄ
Content Oriented Web
Make great presentations, longreads, and landing pages, as well as photo stories, blogs, lookbooks, and all other kinds of content oriented projects.
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
IHANA HUONEISTO TARJOAA UPEAT PUITTEET LOMALLESI
Miellyttävä 29 m2 huone sisältää vakiona henkeäsalpaavan näkymän Saimaalle ja erittäin rauhallisen ympäristön. Kahden hengen huoneessa on oleskelutila, keittonurkkaus, makuutila, sähkösauna ja terassi/parveke järvinäköalalla...
Huoneeseen mahtuu
2 henkeä
TILAVA JA VIIHTYISÄ HUVILA UPELLA NÄKÖALALLA PIHLAJAVEDEN RANNALLA
Rentouttava loma perheen tai ystävien kesken keskellä kauneinta suomalaista järvimaisemaa on kuin haaveuni. Rauhallisesti, ei kiirettä ja hälinää mutta silti mukavasti palvelujen äärellä. Hovi soveltuu hyvin myös erilaisiin kokouksiin...
Huoneeseen mahtuu
14 henkeä
VIEHÄTTÄVÄ JA LAADUKKAASTI SISUSTETTU LOMAHUONEISTO
Miellyttävä 39 m2 huone sisältää vakiona henkeäsalpaavan näkymän Saimaalle ja erittäin rauhallisen ympäristön. Neljän hengen huoneessa on oleskelutila, keittonurkkaus, makuutila, sähkösauna ja terassi/parveke...
Huoneeseen mahtuu
4 henkeä
NÄYTÄ LISÄÄ
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
VIIHTYISÄ HIRSIRAKENTEINEN SAUNAMÖKKI LÄHELLÄ RANTAVIIVAA JA RAVINTOLAA!
Rauhalliset 25 m 2 mökit sijaitsevat lähellä Saimaan rantaviivaa leirintäalueella. Viihtyisät saunamökit soveltuvat ryhmäkäyttöön tai perheelle mukavasti
muutaman yön majoittumiseen...
Huoneeseen mahtuu
4 henkeä
LOMAILE EDULLISESTI PALVELUJEN ÄÄRELLÄ!
Punkaharju Resortin leirintäalue sijaitsee upeassa maisemassa, Saimaan
rannalla. Leirintälueen vaunupaikoista suurin osa on varustettu sähköliitännällä.
Alueella on myös paljon erilaisia mökkejä, mukava telttailualue ja laituripaikkoja...
Huoneeseen mahtuu
2 henkeä
VIIHTYISÄ JA TOIMIVA MÖKKI HI-TECH-TYYLIIN
Uusi toimiva mökki Saimaan rannalla tarjoaa niin perheelle kuin ystäväjoukolle mukavasti omaa rauhaa.
Mökki on rakennettu luonnonmateriaaleista vuonna 2017...
Huoneeseen mahtuu
6 henkeä
NÄYTÄ LISÄÄ
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
RAUHALLINEN SATAMA KAIKILLA PALVELUILLA!
Punkaharju Resortin vierasvenelaiturista löytyy tilaa 30 veneelle, soutuveneestä 30 metriseen jahtiin. Laiturista löytyy sähköt pidempää oleskelua varten. Veneilijöitä palvelee uusi huoltorakennus wc- ja suihkutiloineen...
Huoneeseen mahtuu
20 ven.
VIIHTYISÄ JA LAAJA LEIRINTÄALUE!
Punkaharju Resortin leirintäalue sijaitsee upeassa maisemassa, Saimaan rannalla. Leirintälueen vaunupaikoista suurin osa on varustettu sähköliitännällä.
Alueella on myös paljon erilaisia mökkejä, mukava telttailualue ja...
Huoneeseen mahtuu
100-200 henkeä
VIIHTYISÄÄ MAJOITUSTA LOMALLESI!
Punkaharju Resortin leirintäalueen mökit sijaitsevat upeassa maisemassa, Saimaan rannalla. Nämä kahdelle tai neljälle hengelle tarkoitetut edulliset kesäkaudella käytössä olevat leirintämökit eivät sisällä kaikkia mukavuuksia...
Huoneeseen mahtuu
4 henkeä
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
IHANA HUONEISTO TARJOAA UPEAT PUITTEET LOMALLESI
Miellyttävä 29 m2 huone sisältää vakiona henkeäsalpaavan näkymän Saimaalle ja erittäin rauhallisen ympäristön. Kahden hengen huoneessa on oleskelutila, keittonurkkaus, makuutila, sähkösauna ja terassi/parveke järvinäköalalla...
Huoneeseen mahtuu
2 henkeä
VIEHÄTTÄVÄ JA LAADUKKAASTI SISUSTETTU LOMAHUONEISTO
Miellyttävä 39 m2 huone sisältää vakiona henkeäsalpaavan näkymän Saimaalle ja erittäin rauhallisen ympäristön. Neljän hengen huoneessa on oleskelutila, keittonurkkaus, makuutila, sähkösauna ja terassi/parveke...
Huoneeseen mahtuu
4 henkeä
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
LOMAILE EDULLISESTI PALVELUJEN ÄÄRELLÄ!
Punkaharju Resortin leirintäalue sijaitsee upeassa maisemassa, Saimaan
rannalla. Leirintälueen vaunupaikoista suurin osa on varustettu sähköliitännällä.
Alueella on myös paljon erilaisia mökkejä, mukava telttailualue ja laituripaikkoja...
Huoneeseen mahtuu
2 henkeä
VIIHTYISÄ JA LAAJA LEIRINTÄALUE!
Punkaharju Resortin leirintäalue sijaitsee upeassa maisemassa, Saimaan rannalla. Leirintälueen vaunupaikoista suurin osa on varustettu sähköliitännällä.
Alueella on myös paljon erilaisia mökkejä, mukava telttailualue ja laituripaikkoja noin 30 veneelle...
Huoneeseen mahtuu
100-200 henkeä
VIIHTYISÄÄ MAJOITUSTA LOMALLESI!
Punkaharju Resortin leirintäalueen mökit sijaitsevat upeassa maisemassa, Saimaan rannalla. Nämä kahdelle tai neljälle hengelle tarkoitetut edulliset kesäkaudella käytössä olevat leirintämökit eivät sisällä kaikkia mukavuuksia...
Huoneeseen mahtuu
4 henkeä
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
VIIHTYISÄ HIRSIRAKENTEINEN SAUNAMÖKKI LÄHELLÄ RANTAVIIVAA JA RAVINTOLAA!
Rauhalliset 25 m 2 mökit sijaitsevat lähellä Saimaan rantaviivaa leirintäalueella. Viihtyisät saunamökit soveltuvat ryhmäkäyttöön tai perheelle mukavasti
muutaman yön majoittumiseen...
Huoneeseen mahtuu
4 henkeä
VIIHTYISÄ JA TOIMIVA MÖKKI HI-TECH-TYYLIIN
Uusi toimiva mökki Saimaan rannalla tarjoaa niin perheelle kuin ystäväjoukolle mukavasti omaa rauhaa.
Mökki on rakennettu luonnonmateriaaleista vuonna 2017...
Huoneeseen mahtuu
6 henkeä
TILAVA JA VIIHTYISÄ HUVILA UPELLA NÄKÖALALLA PIHLAJAVEDEN RANNALLA
Rentouttava loma perheen tai ystävien kesken keskellä kauneinta suomalaista järvimaisemaa on kuin haaveuni. Rauhallisesti, ei kiirettä ja hälinää mutta silti mukavasti palvelujen äärellä. Hovi soveltuu hyvin myös erilaisiin kokouksiin...
Huoneeseen mahtuu
14 henkeä
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
RAUHALLINEN SATAMA KAIKILLA PALVELUILLA!
Punkaharju Resortin vierasvenelaiturista löytyy tilaa 30 veneelle, soutuveneestä 30 metriseen jahtiin. Laiturista löytyy sähköt pidempää oleskelua varten. Veneilijöitä palvelee uusi huoltorakennus wc- ja suihkutiloineen, sieltä löytyvät myös juomaveden...
Huoneeseen mahtuu
20 ven.
ELÄMYKSIÄ
JOISTA SYNTYY MUISTOJA
AKTIVITEETIT
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
KOKO PERHEEN VESI- JA PUUHAPUISTO!
Punkaharjun Kesämaa on koko perheen vesi- ja puuhapuisto, joka sijaitsee
Punkaharju Resortin yhteydessä. Kesämaassa riittää tekemistä aikuisille ja
lapsille koko...
Hinta / henkilö alkaen
16 €
UPEA MAISEMAMINIGOLFRATA!
Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan ja...
SEIKKAILUREITTEJÄ LAPSILLE JA AIKUISILLE!
Jos kaipaat yhdessä tekemistä niin luontoliikunta- ja
ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat Punkaharjulla lähes rajattomat.
Punkaharjun harjumaisema tarjoaa polkuja ja reittejä...
Aktiviteetin
kesto
3 tuntia
Hinta / henkilö alkaen
22 €
Aktiviteetin
kesto
2 tuntia
Hinta / henkilö alkaen
10 €
Aktiviteetin
kesto
1 tunti
NÄYTÄ LISÄÄ
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
VALLOITA SUOMALAINEN JÄRVISEUTU!
Luonnonolosuhteet sekä Itä-Suomen vesistöjen määrä sopivat erinomaisesti
veneilyyn ja kalastukseen. Punkaharju Resort palvelee oivallisesti veneilijöitä
sekä kalastusmatkailijoita...
Hinta / henkilö alkaen
20 €
PYYDYSTÄ OMA ILLALLISESI!
Kireitä siimoja! – luonnonolosuhteet sekä Itä-Suomen vesistöjen määrä sopivat
erinomaisesti kalastukseen – ympäri vuoden. Punkaharju Resort palvelee
oivallisesti kalastusmatkailijoita...
AINUTLAATUISET KALASTUSMAHDOLLISUUDET!
Luonnonolosuhteet sekä Itä-Suomen vesistöjen määrä sopivat erinomaisesti
kalastukseen – ympäri vuoden. Punkaharju Resort palvelee oivallisesti
kalastusmatkailijoita...
Aktiviteetin
kesto
4 tuntia
Hinta / henkilö alkaen
20 €
Aktiviteetin
kesto
päivä
Hinta / henkilö alkaen
3,5 €
Maksu kalan painosta
100 g
NÄYTÄ LISÄÄ
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
VALITSE OMA SAUNAMAISEMA JA NAUTI!
Saimaan rannalla, aivan veden äärellä Punkaharju Resortin sydämessä pääset
kylpemään ja saunomaan kauniissa järvimaisemassa. Sauna on lähtemätön osa suomalaista kansallista identiteettiä...
Hinta / henkilö alkaen
65 €
PELAA JA VOITA ITSESI!
Jos kaipaat yhdessä tekemistä niin luontoliikunta- ja
ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat Punkaharjulla lähes rajattomat. Tennis
vakavasti tai ei niin vakavasti otettuna on oiva tapa viettää rennon...
RENTOUDU SUOMALAISESSA RANTASAUNASSA!
Saimaan rannalla, aivan veden äärellä Punkaharju Resortin sydämessä pääset
kylpemään ja saunomaan kauniissa järvimaisemassa. Sauna on lähtemätön osa suomalaista kansallista identiteettiä. Unohda arki hyvässä seurassa...
Aktiviteetin
kesto
1 tunti
Hinta / henkilö alkaen
35 €
Aktiviteetin
kesto
1 tunti
Hinta / henkilö alkaen
7 €
Aktiviteetin
kesto
1 tunti
NÄYTÄ LISÄÄ
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
NAUTI KESÄISISTÄ HARRASTEISTA!
Jos kaipaat yhdessä tekemistä niin ympärivuotiset luontoliikunta- ja
ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat Punkaharjulla lähes rajattomat. Punkaharjun harjumaisema tarjoaa polkuja ja reittejä...
TUTUSTU PYÖRÄILLEN PUNKAHARJUN MAISEMIIN!
Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa
ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan...
Hinta / henkilö alkaen
12 €
Aktiviteetin
kesto
6 tuntia
Hinta / henkilö alkaen
0 €
Aktiviteetin
kesto
MONIPUOLISET RATSASTUSRETKET LUONTOON!
Ympärivuotiset luontoliikunta- ja ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat lähes
rajattomat. Punkaharjun harjumaisema tarjoaa polkuja ja reittejä luonnonsuojelualueella...
Hinta / henkilö alkaen
15 €
Aktiviteetin
kesto
0,5 tun.
NÄYTÄ LISÄÄ
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
JÄNNITTÄVÄ PAINTBALL SEIKKAILU!
Jos kaipaat lomallasi todellista ulkoaktiviteettiä, paintball eli värikuulapeli tarjoilee varmasti sitä. Adrenaliinin täyteinen peli vie mukanaan ja siinä samalla nautit raikkaasta ulkoilmasta...
MAHDOLLISUUS UNOHTUMATTOMIIN ELÄMYKSIIN!
Ympärivuotiset luontoliikunta- ja ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat meillä
lähes rajattomat. Saimaa kutsuu liikkumaan vesillä sekä kalastamaan ja talvisin voi myös retkiluistella sekä hiihtää. Saimaa on mitä oivallisin...
Hinta / henkilö alkaen
30 €
Aktiviteetin
kesto
4 tuntia
Hinta / henkilö alkaen
25 €
Aktiviteetin
kesto
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
TUTUSTU AITOON SUOMALAISEEN TALVIKALASTUKSEEN
Luonnonolosuhteet sekä Itä-Suomen vesistöjen määrä sopivat erinomaisesti kalastukseen – ympäri vuoden. Punkaharju Resort palvelee oivallisesti kalastusmatkailijoita, ryhmiä ja perheitä, viikonloppuisin...
Hinta / henkilö alkaen
20 €
RENTOUDU JA NAUTI SAIMAAN HULJUPUISTOSSA
Saimaan rannalla, aivan veden äärellä Punkaharju Resortin sydämessä pääset kylpemään ja saunomaan kauniissa järvimaisemassa. Unohda arki hyvässä seurassa tähtikirkkaan taivaan alla, sopivan lämmin vesi kylpytynnyrissä...
TALVELLA ON AIKAA MYÖS MUKAVILLE ULKOHARRASTUKSILLE
Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan ja...
Aktiviteetin
kesto
päivä
Hinta / henkilö alkaen
14 €
Aktiviteetin
kesto
2 tuntia
Hinta /
Hulju
100 €
Aktiviteetin
kesto
2 tuntia
NÄYTÄ LISÄÄ
Himalaya mountain range
Himalaya is a mountain range in the Indian subcontinent, which separates the Indo-Gangetic Plain from the Tibetan Plateau.
MAHDOLLISUUS HARRASTAA LAAJASTI ERI ULKOILULAJEJA!
Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin...
Hinta / henkilö alkaen
24 €
ERINOMAISET PUITTEET LUMIKENKÄILYYN!
Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa...
NAUTI TASOKKAISTA LATUVERKOSTOISTA KANSALLISMAISEMASSA!
Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan...
Aktiviteetin
kesto
päivä
Hinta / henkilö alkaen
25 €
Aktiviteetin
kesto
päivä
Hinta / henkilö alkaen
12 €