Värikuulapeli
ДЛЯ МЕРОПРИЯТИЙ
ПАКЕТНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
FI
КОНТАКТЫ
БЛОГ
Hyvät asiakkaat, toistaiseksi maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Pahoittelemme teille aiheutuvaa vaivaa. Pyrimme saamaan korttimaksut käyttöön mahdollisimman pian.

Värikuulapeli

JÄNNITTÄVÄ PAINTBALL SEIKKAILU!
Hinta
25 €/hlö/2t
Jos kaipaat lomallasi todellista ulkoaktiviteettiä, paintball eli värikuulapeli tarjoilee varmasti sitä. Adrenaliinin täyteinen peli vie mukanaan ja siinä samalla nautit raikkaasta ulkoilmasta. Jännittävä peli jossa vastustaja eliminoidaan pelistä värikuulan osumalla ei vaadi aikaisempaa kokemusta lajista. Paintball soveltuu pelattavaksi kavereiden kesken tai vaikkapa yrityksen virkistäytymispäivään. Tarvittavat varusteet pakollisine suojineen järjestyvä vuokralle Punkaharju Resortista. Värikuulapeli soveltuu talvi- ja kesäaktiviteetiksi.

Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan ja pääsemään irti arjen stressistä. Majoituitpa sitten hotelliin, mökkiin tai leirintäalueelle, olitpa liikenteessä autolla, junalla tai veneellä, Punkaharju Resort toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan rauhasta.
Hintaan sisältyy varusteet ja 500 värikuulaa. Ylimääräiset värikuulaa 15€/500 kuulat, minimiryhmä 10 hlö.
On varattavissa ravintola Paviljongilta.
Varaukset ja tiedustelut myös:
aktiviteetti.varaukset@punkaharjuresort.fi
WApp./puh.+ 358 44 3231610
Другие популярные виды отдыха
Поделитесь сайтом с друзьями
Seuraa meitä
Info
Virkistystä koko perheelle
© Punkaharju Resort 2020
Для мероприятий
Пакетное предложение
Блог
Sisältö osittain viator.com sivustolta
info@punkaharjuresort.fi