Veneilijät
ДЛЯ МЕРОПРИЯТИЙ
ПАКЕТНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
FI
КОНТАКТЫ
БЛОГ
Hyvät asiakkaat, toistaiseksi maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Pahoittelemme teille aiheutuvaa vaivaa. Pyrimme saamaan korttimaksut käyttöön mahdollisimman pian.

Veneilijät

RAUHALLINEN SATAMA KAIKILLA PALVELUILLA!
Punkaharju Resortin vierasvenelaiturista löytyy tilaa 30 veneelle, soutuveneestä 30 metriseen jahtiin. Laiturista löytyy sähköt pidempää oleskelua varten. Veneilijöitä palvelee uusi huoltorakennus wc- ja suihkutiloineen, sieltä löytyvät myös juomaveden täyttöpiste ja jätteiden tyhjennyspiste. Laitureiden välittömässä läheisyydessä on tarjolla ravintolapalvelut terasseineen sekä kesäkioski ja grillikota. Lasten suosikki vesihuvipuisto Kesämaa on niin lähellä että se näkyy laiturille.

Luontoliikuntamahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Punkaharjun harjumaisema tarjoaa polkuja ja reittejä luonnonsuojelualueella ja rannoilla, kävellen tai pyöräillen. Saimaa kutsuu liikkumaan vesillä sekä kalastamaan ja talvisin voi myös retkiluistella sekä hiihtää. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa, Taidekartano Johanna Oras ja Tuunaansaaren luolasto, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.


Планируете путешествие или деловую поездку? Апартаменты в Финляндии в аренду всегда лучше бронировать заранее. Это будет гарантией того, что в праздничные дни и горнолыжный сезон вы сможете поселиться в прекрасном номере. В Финляндии забронировать отель можно через интернет. Всё предельно просто и понятно.

Ваш отдых в Финляндии в отеле от Пункахарью Резорт подарит вам исключительно положительные эмоции. Вам обязательно захочется вернуться сюда вновь!

Sisältyy hintaan
Lisämaksusta
sähkö
8
€/vrk
Yleinen palvelualue (keittiö, wc)
20-24€/vrk
8€/vrk
sähkö
Saimaan rannalla
Varaukset ja tiedustelut:
aktiviteetti.varaukset@punkaharjuresort.fi
Поделитесь сайтом с друзьями
Seuraa meitä
Info
Virkistystä koko perheelle
© Punkaharju Resort 2020
Для мероприятий
Пакетное предложение
Блог
Sisältö osittain viator.com sivustolta
info@punkaharjuresort.fi