KOTA
ДЛЯ МЕРОПРИЯТИЙ
ПАКЕТНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ
FI
КОНТАКТЫ
БЛОГ
Hyvät asiakkaat, toistaiseksi maksuvälineenä käy ainoastaan käteinen. Pahoittelemme teille aiheutuvaa vaivaa. Pyrimme saamaan korttimaksut käyttöön mahdollisimman pian.

Grillikota

HERKULLISTA AJANVIETETTÄ YSTÄVIEN KESKEN!
Hinta
25€/t
Kota ja grillikatokset ovat oiva mahdollisuus viettää aikaa omalla porukalla ruokaa laittaen mihin vuodenaikaan tahansa. Grillatessa lihaa tai kalaa aika kuluu mukavasti yhdessä. Grillikodassa vuodenajallakaan ei ole merkitystä, sillä se tarjoaa suojan säätä vastaan ruoan valmistukseen kesät talvet. Tarvittavat grillaus ja ruoanvalmistusvälineet ovat vuokrattavissa paikanpäältä.

Punkaharju Resort näyttää parhaat puolensa matkailijoille jotka etsivät mukavaa ja mutkatonta yhdessäoloa ystävien tai perheen kesken. Kiireetön tunnelma puhtaan ja kauniin järviluonnon keskellä auttaa rentoutumaan ja pääsemään irti arjen stressistä. Majoituitpa sitten hotelliin, mökkiin tai leirintäalueelle, olitpa liikenteessä autolla, junalla tai veneellä, Punkaharju Resort toivottaa sinut tervetulleeksi nauttimaan rauhasta.

Meillä ympärivuotiset luontoliikunta- ja ulkoaktiviteettimahdollisuudet ovat
lähes rajattomat. Punkaharjun harjumaisema tarjoaa polkuja ja reittejä luonnonsuojelualueella ja rannoilla, kävellen tai pyöräillen. Saimaa kutsuu liikkumaan vesillä sekä kalastamaan ja talvisin voi myös retkiluistella sekä hiihtää.
Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa, Taidekartano Johanna Oras.
Voit varata palvelun vastaanotosta
Seuraavat tunnit 15€/h. Sisältää polttopuut, asiakas tekee tulet itse.
On varattavissa vastaanotosta.
Varaukset ja tiedustelut myös:
info@punkaharjuresort.fi
WApp./puh.+ 358 44 7652020
Другие популярные виды отдыха
Поделитесь сайтом с друзьями
Seuraa meitä
Info
Virkistystä koko perheelle
© Punkaharju Resort 2020
Для мероприятий
Пакетное предложение
Блог
Sisältö osittain viator.com sivustolta
info@punkaharjuresort.fi